Laser ontharing

Light sheer diode lasertechniek

oksel-ontharenOntharen door middel van laser is bedoeld voor alle huidgebieden waar men ongewenst haar heeft. Gezicht, oksels, rug, benen etc. De laser kan gebruikt worden voor alle huidtypes.Een goede laser met een gekoelde kop en variabele pulstijden (Light Sheer diodelaser) kan dit allemaal Het specifieke laserlicht (laser heeft een unieke golflengte) wordt opgenomen door het pigment van het haar wat in het haarzakje zit. De haar wordt warm, geeft zijn warmte af aan het haarzakje, waardoor het haarzakje vernietigd wordt en er uit dit zakje definitief geen haar meer kan groeien.

Behandeling:

Elke behandeling wordt voorafgegaan door een vrijblijvend intakegesprek en uitgebreide uitleg. Wij vinden het erg belangrijk dat degene die de behandeling ondergaat precies weet wat hij/zij van de behandeling mag verwachten. In de regel moet u uitgaan van 4 à 5 behandelingen met een tussenpoos van 5 – 10 weken, afhankelijk van het behandelgebied.

Voordelen Laser

Unieke golflengte van het licht, speciaal gericht op pigment in de haren (Light Sheer diodelaser)
Juiste dieptewerking in de huid (3 à 4 mm waar de haarzakjes zich bevinden) Adequate koeling,
zodat oververhitting (beschadiging) van de huid voorkomen wordtoksel ontharing
Hoge geconcentreerde energie, waardoor snel resultaat (4 à 5 behandelingen)

Voorwaarden voor een ontharingsbehandeling

Het haar moet pigment bevatten (dus niet wit, grijs of wit-blond). Pigmentloze haren kunnen wij elektrisch verwijderen. De kleur van het haar moet donkerder zijn dan de kleur van de huid (de laser zoekt het meeste pigment)
De huid moet zijn eigen kleur hebben, dus niet door de zon gebruind

Het eindresultaat

Dat bepaalt u uiteindelijk zelf. U mag de behandeling stoppen op het moment dat u de beharing niet meer storend vindt. De laser haalt alle volwassen haren weg, het kan zijn dat uw lichaam in de loop der jaren van enkele donshaartjes dikkere haren gaat maken. U kunt deze dan opnieuw met een laserbehandeling laten weghalen.

Vergoeding zorgverzekeraars

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde schoonheidsspecialisten, die naast hun basisopleiding een intensieve laseropleiding gevolgd hebben en daar nog met regelmaat bijscholingen voor volgen. De zorgverzekeraars vergoeden in de regel alleen laserbehandelingen tegen overbeharing in het gezicht bij vrouwen (uitzondering: transgender patiënten). Voor de exacte vergoeding kunt u het beste contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.